اینورتر

عیب یابی اینورتر ال اس ls | لیست خطاهای اینورتر ال اس ls

لیست خطاهای اینورتر ال اس

لیست خطاهای اینورتر ال اس ls

لیست خطاهای اینورتر ال اس ls چیست ؟ رفع خطاهای اینورتر ال اس ls چگونه است ؟ کد خطاهای اینورتر ال اس ls کدامند ؟ عیب یابی اینورتر ال اس به چه صورتی انجام میشود ؟ برای اطلاعات بیشتر در مورد موارد فوق تا پایان مقاله همرا ما باشید.

اینورتر ال اس محصول شرکت کره ای ال اس میباشد که در سال 1974 توسط لاکی پاکینگ در کره جنوبی تاسیس شد. شرکت ال اس در زمینه تجهیزات و اتوماسیون صنعتی فعالیت چشمگیر دارد و اینورتر ال اس جزء محصولات محبوب و پرطرفدار این شرکت میباشد. اینورترهای شرکت LS در مدلهای G100,H100,S100,IV5,IP5A,IS7,IG5A,IC5,IE5,M100 و مدیوم ولتاژ برای کاربردهای مختلف به بازار عرضه شده اند.

کد خطاهای اینورتر ال اس ls

مهمترین کد خطاهای اینورتر ال اس ls مطابق لیست زیر میباشد :

1.خطای ERR

علت مشاهده این ارور وجود مشکل در ترمینال های ورودی و خروجی است. همواره ترمینال های ورودی و خروجی اینورتر خود را چک کنید و با بررسی ارتباط بین کارت I/O و CPU این ارور را برطرف نمایید. از دیگر راههای برطرف نمودن این مشکل بررسی قسمت فرمان دهی PLC و بررسی اتصال ارتباط میان کارت CPU و ترمینال‌ها میباشد.

2.خطای HYT

اگر درایو ال اس مورد استفاده شما دارای خطای سخت افزاری باشد، این خطا خود را به صورت کد ارور HYT نمایش میدهد. علت این ارور معمولا مشکل داشتن یکی از اجزای داخلی اینورتر میباشد. برای برطرف نمودن ایم خطا نیاز به عیب‌یابی و بررسی قطعات سخت‌افزاری اینورتر ال اس داریم که در بعضی موارد باید قطعات معیوب را نیز تعویض کنیم تا درایو به درستی کار کند.

3.خطای COL

این مشکل که یکی از خطاهای رایج میباشد، زمانی رخ میدهد که یکی از فازهای وردی به درایو قطع شود. برای رفع این خطا باید اتصال فازهای ورودی را بررسی نمود.

4.خطای ETH

زمانی که بار بیش از حد اندازه از موتور کشیده میشود، این خطا که همان خطای اضافه بار حرارتی میباشد رخ میدهد. برای رفع این مشکل جریان عبوری از سیم پیچ موتور را بررسی کنید. رعایت حداکثر با مجاز بهترین کار برای جلوگیری از بروز این خطا میباشد.

5.خطای FAN

اگر این کد اروور را مشاهده نمودید، درایو شما در قسمت فن دچار مشکل شده است و نیازمند تعویض میباشد.

6.خطای OUT (OVER VOLTAGE)

خطای اضافه ولتاژ در اینورترهای ال اس معمولا به دلیل عدم وجود مقاومت ترمز درایو رخ میدهد. اگر این خطا را بلافاصله پس از وصل شدن برق به اینورتر مشاهده نمودید، ورودی برق را کنترل کنید که بیش از اندازه نرمال نباشد. در غیر این صورت، درایو نیاز به تعمیر خواهد داشت. از دیگر مواردی که برای خطای اضافه ولتاژ در اینورترهای ال اس باید بررسی نمود، مقاومت ترمز میباشد. درایوهای ال اس دارای پارامتری به نام dEC یا Deceleration Time هستند. صورتی که در هنگام وصل بودن اینورتر به برق و کاهش سرعت، این خطا رخ دهد، نیاز به افزایش پارامتر dEC یا نصب یک مقاومت ترمز بر روی درایو می باشد.

7.خطای OHT

علت این خطا معمولا حرارت داخلی اینورتر است. ممکن است تهویه هوای اینورتر دچار مشکل شده باشد. برای برطرف نمودن این خطا ابتدا باید فن خنک کننده را چک نمود و مطمئن شد به درستی کار میکند. اگر فن سالم بود با اعمال برق به ورودی درایو، اینورتر را بررسی کرده و در صورت بروز این کد ارور، مشخص میشود مشکل از درایو است.

8.خطای POT

مشاهده این خطا به این معناست که درایو شما دچار قطع شدن فازها یا اتصال موتور و درایو شده است. هنگام مشاهده این خطا اتصالات موتور و درایو را بررسی کرده و سپس فازهای درایو را بررسی کنید.

9.خطای loL یا OLT

خطای اضافه بار زمانی رخ میدهد که خروجی اینورتر زیاد شود و با ویژگی های موتور هم خوانی نداشته باشد. برای برطرف نمودن این خطا، می‌توانید جریان خروجی هر سه‌ فاز موتور را با آمپرمتر اندازه‌گیری کرده و با جریان نامی روی پلاک مقایسه کنید.

10.خطای (GFT(Ground fault

این خطا به دلیل اتصال بدنه یا پاره شدن عایق کابل‌ها رخ میدهد. برای برطرف نمودن این خطا موتور را باید از ترمینال‌های U، V و W باز کرده و در نبود موتور به درایو فرمان می‌دهیم. برای حل این مشکل میتوانید از یک فرد متخصص نیز کمک بگیرید.

11.خطای (OCT ( over current

خطای اتصال کوتاه یکی از مشکلات رایج در سیستم های الکترونیکی میباشد که باعث اختلال در عملکرد موتور خواهد شد. این خطا نشان دهنده وجود مشکل در ترمینال های موتور و درایو است که می تواند باعث ایجاد نویز و گرمای زیاد در سیستم شود. برای رفع این ارور موتور را از سه ترمینال باز کرده و به درایو فرمان حرکت دهید. در صورتی که این خطا تکرار شود، مشکل از درایو است و در غیر این صورت موتور و کابل اتصال را بررسی کنید.

عیب یابی اینورتر ال اس ls

عیب یابی اینورتر ال اس ls و رفع خطاهای اینورتر ال اس ls یکی از نکات مهمی است که باید به آن توجه نمود. اگر درایو شما دچار خرابی شده باشد یکی از علائم زیر نمایان میشود :

  •  روشن نشدن اینورتر ال اس
  • بالا نیامدن صفحه درایو ال اس
  • خاموش شدن اینوتر ال اس
  • آلارم اینوتر ال اس
  • خراب شدن داریو ال اس
  • دو فاز شدن برق ورودی اینوتر ال اس
  • سوختن خازن های اینوتر 
  • نداشتن سه فاز خروجی اتصال به موتور
  • معیوب شدن دیود های یکسو ساز ورودی سه فاز
  • داشتن اشکال در سیستم برق ورودی درایو
  • اتصال کوتاه شدن خروجی داریو و موتور سه فاز
  • خطای اتصال زمین و فالت زمین ground fault
  • ران نشدن داریو ال اس
  • ارور صفحه نمایش داریو ال اس
  • اسیب دیدن igbt درایو

آرتا نمایندگی رسمی اینورتر ال اس در ایران.

بیشتر بخوانید : اینورتر استوک دست دوم

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *